Search This Blog

Perhatian: Kepada para pembeli semua, pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu sebelum membuat sebarang deposit/pembayaran penuh untuk memastikan stok barangan yang dibeli masih ada. Juga kepada yang telah membuat bayaran, sila maklumkan kepada kami untuk mengelakkan kekeliruan.

Kepada yang ingin membatalkan order, sila maklumkan juga. Do consider our time and effort.

Sekian, harap maklum.

Wednesday, 16 March 2011

Selamat datang ke Mom's Paradise...Salam, everyone...

Kami menjual  Philips Avent Manual Breast Pump dan Philips Avent Electric Breast Pump pada harga yang amat berpatutan. Kedua-dua produk ini diimport dari UK dan akan sampai pada penghujung April 2011.

Kami memahami keperluan ibu-ibu yang menyusukan bayi, apatah lagi ibu yang bekerja. Sememangnya susu ibu adalah yang terbaik untuk bayi. Memandangkan kebanyakan pam susu yang berada di pasaran adalah mahal (terutamanya Philips Avent dan Medela), kami telah mengambil inisiatif untuk membawa masuk pam-pam tersebut (buat masa ini hanya Philips Avent) dari UK dan menjualnya pada harga yang jauh lebih rendah daripada harga pasaran.

Kepada yang berminat, anda bolehlah membuat bayaran deposit sebanyak 50% daripada harga jualan untuk menempah produk yang diminati. Tempahan adalah terhad. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Insya-Allah di masa akan datang, kami akan membawa masuk barang-barang yang lain juga.

Sekian, terima kasih.

0 comments:

Post a Comment

Please click OLDER POST for more items. :)