Search This Blog

Loading...
Perhatian: Kepada para pembeli semua, pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu sebelum membuat sebarang deposit/pembayaran penuh untuk memastikan stok barangan yang dibeli masih ada. Juga kepada yang telah membuat bayaran, sila maklumkan kepada kami untuk mengelakkan kekeliruan.

Kepada yang ingin membatalkan order, sila maklumkan juga. Do consider our time and effort.

Sekian, harap maklum.

Friday, 28 December 2012

SALE! Spanx Body Shaper - In-Power™ Line Super High Shaping Sheers






 

Spanx In-Power™ Line Super High Shaping Sheers*tutup sampai bawah kaki

In-Power™ introduces flawless legs combined with Spanx body-shaping magic. Reduce cling with a super-sleek finish, tame your tummy with a comfortable yet powerful high-waisted panel and shimmy into your favorite look knowing Super High Shaping Sheers keeps it all in place!

- Glamorous sheer look on leg
- Amped up, high-waisted tummy-taming panel
- Comfortable waistband stays in place
- Super sleek, cling-free finish
- Mega compression zones minimize love handles
- Cotton double gusset for ease when nature calls
- Wear as underwear to avoid VPL (Visible Panty Lines)
- Invisible, reinforced toe
- LOVE that: Stay smooth under your wardrobe's waist-hugging silhouettes
- Slimming Level: Super
- Made in USA and/or Imported
- 85% Nylon/15% Lycra® Spandex/Elastane

Color: Nude
Size:  B only
Our Price: RM165 including poslaju to semenanjung
SALE: RM125 only free poslaju!
 
*Hollywood Celebrities favorite. Get one for your self today!

9 comments:

wuwuy said...

I nak! Camne nak place order?

Mom's Paradise said...

Sis, if minat boleh order kat moms.paradise87@gmail.com atau SMS/whatsapp di 017-2218451. Yang ni dia tutup sampai kaki bawah tau... if pakai skirt cun la!

Salha Halim said...

ada lg ke sale utk produk ni?

Mom's Paradise said...

Ada lagi... RM125 free poslaju. Ada warna nude je...size A dan size B. Dia tutup sampai kaki bawah..

Salha Halim said...

sis nk tny yg panjang sampai paha ada tak?saya tak nak yang tutup sampai kaki..tq

Mom's Paradise said...

Ada... tapi size C je tinggal dan harga dia lebih mahal dari yg sheer ni... boleh tgk sini -> http://www.moms-paradise.blogspot.com/2012/08/spanx-body-shaper-in-power-line-super.html

Salha Halim said...

saiz a,b,c tu cmana yer?saya bdn kecik..

Mom's Paradise said...

Sis boleh rujuk pada chart atas tu... based on berat and ketinggian...

Salha Halim said...

saya nk order..jap saya anta emel

Post a Comment

Please click OLDER POST for more items. :)