Search This Blog

Perhatian: Kepada para pembeli semua, pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu sebelum membuat sebarang deposit/pembayaran penuh untuk memastikan stok barangan yang dibeli masih ada. Juga kepada yang telah membuat bayaran, sila maklumkan kepada kami untuk mengelakkan kekeliruan.

Kepada yang ingin membatalkan order, sila maklumkan juga. Do consider our time and effort.

Sekian, harap maklum.

Monday, 30 May 2011

Terima kasih...Salam,

Terima kasih diucapkan buat semua para pembeli yang telah membeli daripada Mom's Paradise. Buat bakal pembeli yang lain, dimaklumkan bahawa stok-stok akan sampai pada hujung Jun ini, insya-Allah... Jika berminat, sila hubungi kami di 017-221 8451 atau e-mel ke moms.paradise87@gmail.com.

Sekadar makluman, diminta semua pembeli yang membuat deposit maklumkan kepada kami sekiranya anda telah membuat bayaran ke akaun kami. Ini kerana, ramai para pembeli lain turut membuat bayaran kepada kami. Jadi, untuk mengelakkan kekeliruan, pastikan anda maklumkan kepada kami ya, sama ada melalui e-mel atau SMS.

Untuk pengetahuan anda juga, selain barangan Philips Avent, kami juga ada membawa masuk pakaian bayi seperti pyjama, sleepsuit, bodysuit dan t-shirt yang cantik dan comel. Turut dibawa masuk adalah barangan untuk mandian daripada Marks and Spencer (shower gel, body lotion).

Semua barangan tersebut akan dimasukkan ke blog ini setelah ianya sampai.

Nantikan barangan kami ya!

Terima kasih...

0 comments:

Post a Comment

Please click OLDER POST for more items. :)